NEIGHBORHOOD x UNDEFEATED x Adidas ZX 8000 Samarbete

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Tidigare i år startade NEIGHBORHOOD och UNDEFEATED en rad samarbetsåtgärder med en kortfattad kapsel av mörkläggda grafiska varor. Duon har också introducerat en uppsättning remixade adidas sneakers som åtföljer den korta klädesläppet, den här gången tar ZX 8000 silhuetten.

Långt ifrån första gången NEIGHBORHOOD har tacklat ZX-serien (eller till och med en trevägs adidas collab), är dessa ZX 8000 två av det japanska märkets mer diskreta grepp om Three Stripes ’skor. Skorna, som är gjorda i diskreta vita och svarta utgåvor, har både gummisulor under en huvudsakligen tonal mesh och nubuck övre, blandade med kontrasterande grå accenter och co-branding tryckt ovanpå tungorna och intill ögonblicken, som är gängade med mönstrade snören. Varje företags logotyp är prydd på hälen på de speciella sneakersna, vilket säkerställer att deras samverkande natur är omisskännlig.

Tillsammans med skorna har NEIGHBORHOOD och UNDEFEATED tillagat en trio av mångsidiga häftklamrar. En svart långärmad T-shirt och två kortärmade motsvarigheter är färdiga med robusta vita motiv som inkluderar taggtråd, knivar, dubbla logotyper och ”SOMEDAY THIS PAIN WILL BE USEFUL” ord, vilket understryker en robust uppfattning som dykt upp i parets första gemensamma insatser tidigare i år.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

NEIGHBORHOOD x UNDEFEATED x Adidas ZX 8000 Bilder

NEIGHBORHOOD x UNDEFEATED x Adidas ZX 8000
NEIGHBORHOOD x UNDEFEATED x Adidas ZX 8000
Bild av @Undefeated
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen