New Balance 550 Visas upp med en lila och vit makeover

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

New Balance och dess sortiment av livsstilsskodon fortsätter att prata om sneakermarknaden, och en av modellerna som fortsätter att visa en stark närvaro är New Balance 550. Silhuetten blev snabbt en hetvara efter sin första samverkande kapsel med Aimé Leon Dore tillbaka i oktober 2020, och nu har den sneakerheads som ser på varje drag. Nästa upp för retrobågen erbjuds en annan GR-tonad färgväg som skapas mellan vita och lila toner.

En mängd material tas in här för att smida parets övre material, inklusive det av släta och perforerade läder, nät och sultig mocka. De lågslungade sparkarna ser övervägande änglalackeringar appliceras på sin övre halva och uppmanar en rik lila nyans att slå sig ner på krage, hälformar, N-logotyper, 550 framfotsslag och tungmärke. Mockaskinnet som sitter uppe på tåhattarna avviker med en ljusgrå nyans. Mellansulor ger en synlig vintageaktig atmosfär på grund av sina benvita outers, och yttersulorna är på temat genom att stänkas med mer lila färg.

Om du funderar på att lägga till dessa i din rotation kan du hitta att de släpps via New Balance den 24 juni för $ 120 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

New Balance 550 Bilder

New Balance 550
New Balance 550
New Balance 550
New Balance 550
Bild från @New Balance
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen