New Balance 550 Trefärgade ”Suede Pack”

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

New Balance 550 har länge varit en av de mest populära siluetterna under de senaste åren. Med olika iterationer som redan är tillgängliga fortsätter New Balance expansionen av modellen med en trepacks trefärgstonad release. När den anländer i ”Mocka-paketet”, är retrobågsskon tänkt att återvända till hyllorna i ett annat material än dess klassiska helvita läderkonstruktion.

Precis som namnet har det tredelade ”Suede Pack” dykt upp i en handfull mockaklädda färgställningar för den kommande vårsäsongen. Till skillnad från det ursprungliga lädermärket är skon mestadels konstruerad av mocka för majoriteten av ovandelen, med ”N” sidomotiv, häl, mellansula och yttersula som bryter upp designen med sina segel och vita accenter. Sulenheterna har ett enkelt segel och grå färgschema, en neutral komplimang till den övre halvan. Skorna kommer i Team Royal blå mocka, Concrete ljusgrå och Team Red. Tillsammans ger de tre en nick till ett USA-inspirerat tema, vilket gör det perfekt för ett patriotiskt firande.

Ta en titt ovan på alla tre färgerna i New Balance 550 ”Suede Pack” som kommer att släppas under våren 2023 i utvalda återförsäljare och online på New Balance.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

New Balance

New Balance ”Suede Pack” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen