New Balance 550 silhuetten med ”UNC” färg

0 0
Read Time:52 Second

Efter debuten av New Balance 550 för att släppas i en trio av teaminspirerade nyanser, kommer silhuetten att anta ett klassiskt pastellblått och vitt färgblockeringsschema som liknar den gynnsamma ”UNC” -färgen. Erbjudandet har en enkel lågt men trendig konstruktion som producerades som en nick till pro-basketspelare på 90-talet när den såg sin första release 1989 och i sin tur skapar den perfekta duken för kollegiala färgvägar.

Genom att kombinera en övervägande vit bas av förstklassiga släta och perforerade läderöverdelar, pastellblå accenter pryder tungans märke, fotledskrage, hälunderlägg och yttersula. Den huvudsakliga ”N” -logotypen som finns på kvartalen föredrar en stark vit fyllning med den mjuka blå nyansen medan modellnumret gäller en animerad kontur. Stark svart detaljer hälen mellansula och mitten yttersula för att skapa en subtil kontrast.

Håll utkik efter pastellblå och vita New Balance 550 för att släppa $ 110 USD under de kommande veckorna hos utvalda återförsäljare och New Balances officiella webbplats.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

New Balance 550 ”UNC” Bilder

New Balance 550 UNC
New Balance 550 UNC
New Balance 550 UNC
New Balance 550 UNC
Bilder från @NewBalance
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen