New Balance 9060 med natur och jordfärger

0 0
Read Time:59 Second

New Balance återvänder för sitt andra år på marknaden och har valt att hålla farten i 9060 genom att följa upp sin Lunar New Year-kollektion med en ”Sea Salt”-färgsättning och ett kommande Bricks & Wood-samarbete. Nu har en tidig lansering av ännu en look avslöjat ett jordnära färgschema för den tjocka siluetten.

En av New Balances nyckelmodeller förra året, 9060 kliver in i 2023 med ännu ett par benvitt. Tillsammans med den krämiga nyansen verkar det som officiellt kallas ”rödbrun” vara en rödbrun nyans som täcker olika läderöverdrag, inklusive hälfliken. Den här färgen skisserar också ”N”-logotyperna som lyser starkt i vitt och matchar parets meshbas och tåöverlägg. En mjuk olivgrön syns på den stora sulans bakre del av dess mellansula medan nyanser av benvit täcker resten av sneakern.

För närvarande har New Balance ännu inte tillkännagett en lansering av denna New Balance 9060 färgvariation. Men det borde komma inom kort.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

New Balance

New Balance 9060 “Olive/Maroon” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen