Nice Kicks x Amoeba Music x New Balance – Två 992s

0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Nice Kicks, Amoeba Music och New Balance firar Kaliforniens musikbutikskultur och öppnandet av Amoebas nya Hollywood-plats med en samling skor och kläder. Centrerad kring två iterationer av den ständigt populära 992 modellen, använder samlingen Amoebas signaturljusfärger och retroinfunderat varumärke för att markera dess betydelse för Sunshine State – och hyllar också parallellerna mellan Nice Kicks och Amoeba, två företag som har utposter i Bay Area och Los Angeles.

Varje 992 tolkar Amoeba-utseendet på ett unikt sätt. Det första paret blandar två av NB: s signaturgrå nyanser på mittfoten och hälen innan de viker för en ljusgul toebox. Touch av gult och mintgrönt sprids genom resten av skon, och en ”bubbla” träff ersätter New Balance-märket på vänster häl. Mintgröna snören knyter ihop allt. Det andra paret väljer ett mörkare utseende och smälter en svart mittfoten med mintgrön framfot och solbränna bak. Varumärket ”Peace” återvänder på hälen och hela monteringen är säkrad med röda snören. Båda paren slutförs med en två tonig mellansula fylld med New Balances signatur ABZORB-dämpning.

Kläder använder sig av Amoebas signaturslimlogo och stänker den över huvtröjor, tees och shorts, som alla presenteras i färger som matchar skorna. Det finns också grafik som nickar till butikens välkända skyltning, som neonskylten ”Högsta $ betalda” ovanför inlämningsdisken eller en ”Bubblad” musik-hit.

The Nice Kicks x Amoeba Music x New Balance 992s och matchande kläder kommer att släppas via Nice Kicks webbutik den 2 april, dagen efter att Amoebas nya Hollywood-plats öppnas. Skor kostar $ 240 USD och kläderna varierar från $ 33- $ 70 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nice Kicks x Amoeba Music x New Balance 992 Bilder

Nice Kicks x Amoeba Music x New Balance 992
Nice Kicks x Amoeba Music x New Balance 992
Nice Kicks x Amoeba Music x New Balance 992
Nice Kicks x Amoeba Music x New Balance 992
Nice Kicks x Amoeba Music x New Balance 992
Bild av @NiceKicks
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen