Ken Griffey x Nike Air Force 1 En Sneaker För Mariners lagkamraterna

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Nikes fortsatta hyllning till Ken Griffey Jr. fortsätter med det kommande Air Force 1 som inte bara erkänner den nuvarande seniorrådgivaren till MLB-kommissionären utan hans far och en engångs lagkamrat – OG Ken Griffey. Den omedelbara anslutningen kan ses med markeringarna “JR” och “SR” på hälfliken, med den vänstra skon med Juniors 24 tröjnummer och höger väljer Senior 30.

Och medan en vit / svart bas används för majoriteten av färgvägen väljer Nike de återvändande Mariners-färgerna i kungligt och guld för att fira det korta men oförglömliga spann som far och son delade fältet. Hälfliken har också etsade markeringar som liknar träkorn som ses i baseballfladder, medan den röda sömmen är en uppenbar uppmaning till de som ses på baskulor.

Ken Griffey Sr., vid den tiden, spelade för Cincinnati Reds, men tog sig till slut till Seattle. Medan fars karriär avvecklades mot permanent pensionering, började hans sons Hall Of Fame-karriär bara.

Från och med nu är en utgåva inte säker, men vi förväntar oss att dessa kommer att falla under MLB-säsongen 2021. I andra Griffey-nyheter ser det ut som att majoriteten av butikerna har skjutit upp Air Griffey Max 1 ”Royal” till 29 maj.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Air Force 1 Low ”Ken Griffey” Bilder

Nike Air Force 1 Low "Ken Griffey"
Nike Air Force 1 Low "Ken Griffey"
Nike Air Force 1 Low "Ken Griffey"
Nike Air Force 1 Low "Ken Griffey"
Nike Air Force 1 Low Ken Griffey
Bild från @us_11
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen