Nike Air Force 1 Low ”Valentine’s Day” 2023

0 0
Read Time:53 Second

Med februari runt hörnet avslöjar Nike sin helt nya Air Force 1 ”Valentine’s Day” med en rad säsongsspecifika accenter. I motsats till de tidigare avslöjade Air More Uptempo, Air Trainer 1, Dunk Low och Dunk High 1985 för att fira det speciella tillfället, har AF1 mycket djärvare detaljer med hjärtformade körsbär hängande över Swoosh-motiven och Nike-hjärtut skärningar monterade på hälflikarna och spetsdubraerna.

Överdelar finns i helläderbyggd med en vit bas, djupröda läderkanter och rosa konturbroderier medan subtila hjärtperforeringar pryder de laterala och mediala panelerna. Ytterligare hjärtmotiv prickar ”AIR”-bokstäverna på de vita mellansulorna och avrundar utseendet är ljusrosa nyanser på insidan och röda gummiyttersulor.

Nike Air Force 1 Low ”Valentine’s Day” som kommer att släppas någon gång under de kommande veckorna inför Alla Hjärtans Dag.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Nike Air Force 1 Low ”Valentine’s Day” (2023) Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Rulla till toppen