Nike Air Ship University Gold - sneakersanalys.se

Nike Air Ship ”University Gold” i gult och vitt

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Sedan det återintroducerades för allmänheten 2020 genom Nike och Jordan Brands ”New Beginnings” Pack, har Nike Air Ship breddat sin katalog i en stadig takt. Förra året filtrerades siluetten genom A Ma Maniéres lins för ett begränsat till 2 300-par samarbete och avslöjades med en ”Team Orange”-presentation, och nu är den redo att lägga till ytterligare en ingång till sin arsenal: Nike Air Ship ”University Gold.”

Liksom tidigare Air Ship-färger som har släppts för allmänheten, lutar den här senaste varianten sig på en tvåfärgad presentation. De flesta av fastigheterna här är täckta i vitt inklusive de perforerade tåboxarna, nylontungorna och laterala och mediala paneler. Därifrån framträder sparkarnas ”University Gold”-accenter öppet när de faller på snören, Nike Air-märke som är tryckt över tungorna, Swooshes och kragar. Mer varumärke från det Beaverton-baserade företaget sticker ut på hälarna i vitt. Limmad nedanför är en änglalik mellansula enhet och yttersula som kommer färgade med en fullständig ”University Gold”-lackering.

Inget releasedatum har släppts ännu, men du kan kolla in detaljerade bilder i galleriet ovan medan du väntar på deras ankomst.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Nike Air Ship ”University Gold” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen