Nike Dunk High “Acid Wash” åtföljd av gulnat läder 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Nike parad av Dunk Low och Dunk High-stilar rullar längs denna sommar, och vi har behandlats för en första titt på en av de högklippta Dunks som kommer att släppas i kommande månader: en djärv, slipsfärgad smink. Även om de flesta slipsfärgade sneakers har en ymnighetshorn av virvlande färger, väljer detta par ett tvåfärgat mönster och en ljusfärgad bas för att ge sitt eget unika utseende.

Ett fläckigt svart och grått slipsfärgsmönster dyker upp på stänkskärmar, ögonskydd, krageflikar och klackar. Den kompenseras av en ljus pastellgul på toboxarna, kvartalen och kragen, vilket ger en intressant interpolering av dämpade och levande toner. Swooshes är gjorda i svart läder, medan tungorna är gjorda av en ljus pastellgul nylon och har träffar i rött och svart på deras vita Nike Sportswear-märke. Mellansulor erbjuder en mörkare gul ton för ett äldre utseende, medan svarta skosnören och svarta yttersulor rundar av allt. Skon kommer också med gula snören för att mätta bärare som önskar en annan typ av kontrast.

I skrivande stund har ett officiellt släppdatum eller prisinformation för denna tie-dye Dunk ännu inte meddelats. Det kommer dock troligen att träffa återförsäljare någon gång senare 2021.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk High “Acid Wash” Bilder

Nike Dunk High Acid Wash
Nike Dunk High Acid Wash
Bilder från @leaked.sneaks
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen