Nike Dunk High ”Lemon Twist” har en pastellfärgblockering 2021

0 0
Read Time:55 Second

Det finns verkligen ingen brist på att göra Dunks släppande i sommar – Nike har berett sin älskade basketskor med livsstil i en riktigt uppsjö av varma färger. En av dessa är Dunk High ”Lemon Twist”, en Nike Sportswear-stil för kvinnor som har soliga pastellfärger och djärv färgblockering.

Den här högklippta Dunk’s signaturpastellutsmyckning finns på stänkskyddet, ögonstagen, hälen och krageflikarna: den första har en mjukrosa, den andra en ljus lavendel och den tredje och fjärde lika skoens signatur ”Lemon Twist” -ton, en luftig gul. Det finns också en sandbrun ton på mittfoten Swoosh. Spara för den vita nylontungan, hela överdelen är gjord av slätt läder och en sista träff av märket tillhandahålls av en svag rosa träff på tungan. Nedifrån fungerar vita mellansulor med Swoosh-matchande solbränna yttersula för att avrunda utseendet.

Nike Dunk High “Lemon Twist” kommer att släppas via och utvalda återförsäljare globalt senare i sommar. MSRP kommer att ställas till $ 110 USD, och en förlängd storlek kommer sannolikt att finnas tillgänglig.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk High ”Lemon Twist” Bilder

Nike Dunk High Lemon Twist
Nike Dunk High Lemon Twist
Nike Dunk High Lemon Twist
Nike Dunk High Lemon Twist
Bilder från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen