Nike Dunk High “Panda” 2021

0 0
Read Time:56 Second

Nike är hem för några av de starkaste livsstilssneakers på marknaden just nu, och en som fortsätter att ständigt leda racet är Dunks. Nästa sida för Nike Sportswear-silhuetten är en fräsch ny återgivning som är diskret i alla avseenden: Nike Dunk High “Panda”.

Som man antagligen kan dra slutsatsen från namnen, sätter detta förestående erbjudande enkel svartvitt färgblockering i spetsen. Den förra nyansen berör Swooshes, överlägg och skosträngar, medan den senare fyller i de perforerade tåboxarna i läder, kvartspaneler, krage och de nyloninfunderade tungorna. Baserat på sin färgkoordinering är den nästan identisk med Nike Dunk Low “Black White” som sjönk i början av mars 2021, men det här specifika förslaget avviker med små skurar av “University Red” Nike Air-märkning på tungorna. Mellansulorna rör sig nedåt med en krispig vit yta och parats med en helt svart yttersula under.

Inget släppdatum har bekräftats av ännu, men det är troligt att dessa kommer att träffa hyllorna någon gång under sommaren 2021. Priset kommer att vara standard $ 110 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk High “Panda” Bilder

Nike Dunk High Panda
Nike Dunk High “Panda”
Nike Dunk High “Panda”
Bild av @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen