Nike Dunk High ”Sail” 2021 – sail överdelar och gummibottnar

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

När du har en katalog med lika imponerande modeller som Nike, finns det nästan alltid utrymme att återinföra klassikerna till den moderna generationen i ett försök att skapa en ny trendig våg. Och just nu är modellen som drar upp all uppmärksamhet Dunk, som vad vi beträffar inte verkar som att den kommer att sakta ner sin frenesi av releaser inom överskådlig framtid. För damerna skapar Swoosh en ny Nike Dunk High ”Sail/Gum”-färgväg, och den har precis presenterats i form av officiella bilder.

Presentationen av dessa livsstilskickar lutar sig uteslutande på neutrala toner. Upptill är den släta läderbasen utformad med tungor, tåboxar och kragar som väljer den skarpa vita looken medan överläggen, snören och Swooshes har fyllts i en ”Sail”-nyans. Innanför sparkarna är linersen även försedda med vita yttersidor, medan Nike-märket som vilar på inläggen är färgat med enfärgat svart. Under allt detta väljer mellansulsektionen också att passa med den renare exteriören, och yttersulorna är klädda med en höst-lämplig tandköttston.

Dessa sjönk tidigt i Asien den 9 oktober, men förväntar sig att en delstatsrelease kommer att gå ner under de kommande veckorna troligen via och andra återförsäljare.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk High ”Sail/Gum” Bilder

Nike Dunk High Sail/Gum
Nike Dunk High Sail/Gum
Nike Dunk High Sail/Gum
Nike Dunk High Sail/Gum
Bilder från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen