Nike Dunk High ”Toasty” är utformad för att hålla dina fötter varma och mysiga 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Det finns fortfarande en handfull månader innan vintern börjar i högväxel, men Nike ger oss en uppfattning om vad den har för oss när det gäller skor erbjudanden som överensstämmer med säsongsövergången. Som ett sätt att ytterligare främja sin hållbara ”Move to Zero” -kampanj erbjuder Swoosh denna Nike Dunk High ”Toasty” som visas ovan, en smink som är utformad för att hålla dina fötter snygga och varma samtidigt.

De övre konstruktionerna av dessa livsstilsfokuserade sparkar är konstruerade med återvunna rester och efterliknar utseendet på dunjackor som populariseras under de kallare årstiderna för sin välbehövliga isolering. En ”Summit White” nyans täcker det mesta av basen här när den omsluter tådådorna, fjärdedelarna, tungorna och kragen och balanseras med ”oljegröna” överlägg och ”rotting” träffar ovanpå snören och nedre mittenfoten. Mörkare bruna accenter visas också runt tåboxarna och på tungbanderollerna, varav den senare byter ut det vanliga Nike Air -märket för en retro pinwheel -logotyp. Dessutom är insidan fodrad med mysiga fleecematerial och innersulorna är märkta med en ”Toasty” utsmyckning. För att ytterligare upprepa sitt jordvänliga tema genereras yttersulorna med en fläckig estetik som naturligt kommer från dess återvunna ursprung.

I skrivande stund har ett släppdatum inte meddelats ännu, men det är troligt att det kommer att släppa dessa under de kommande månaderna för $ 130 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk High ”Toasty” Bilder

Nike Dunk High Toasty
Nike Dunk High Toasty
Nike Dunk High Toasty
Nike Dunk High Toasty
Nike Dunk High Toasty
Nike Dunk High Toasty
Nike Dunk High Toasty
Bilder från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen