Nike Dunk High visas i bekant ”University Blue” färgschema 2021

0 0
Read Time:54 Second

Nikes livsstilsinriktade Nike Sportswear-undermärke fortsätter sin omedelbara användning av ”University Blue” på Dunk med en ny Dunk High ”University Blue.” I fotspåren från Dunk Low ”University Blue” och Dunk Low ”Coast” – den senare är identisk med den förra, förutom en streck guld på hälen – erbjuder Dunk High ”University Blue” en UNC Tar Heels-inspirerade färgschema för maximal kollegial stil.

Överdelar är mestadels tillverkade av läder, med ”University Blue” på stänkskydd, ögonskydd, swooshes, klackar, krage flikar och krage trim medan kontrasterande vita toner pryder toebox, kvart panel och krage. Vita nylontungor är utsmyckade med ett blått tygmärke och den övre halvan samlas av smala vita snören. Nedifrån kompletterar vita mellansulor och ”University Blue” yttersulor utseendet.

Ett officiellt släppdatum för Nike Dunk High “University Blue” har ännu inte meddelats. Eftersom dess motsvarighet med låg topp kommer att debutera senare i juni kommer den troligen någon gång i juli eller augusti. MSRP kommer att vara $ 110 USD, i linje med andra Dunk-modeller.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk High ”University Blue” Bilder

Nike Dunk High University Blue
Nike Dunk High University Blue
Nike Dunk High University Blue
Bild från @brandon1an

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen