Nike Dunk High med neutrala tonade överdelar och åldriga mellansulor 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Precis när det känns som att vi har sett Nike producera sin Dunk High i nästan alla möjliga färger, det gör en annan. Den klassiska hoops-vände-livsstilsmodellens fart kan helt enkelt inte stoppas, och den här säsongen kommer det att öka sin produktion med en helt ny grå färg som kommer staplad ovanför föråldrade mellansulor.

Officiella bilder av denna damexklusiva avslöjar alla dess neutralt fokuserade detaljer. De översta halvorna av detta Nike Sportswear -erbjudande väljer att gå med den grå på grå estetiken eftersom tåboxarna, kvarterna, tungorna och kragen är utformade med en ljusare nyans medan Swooshes, överlägg och fotleder kontrasterar med en mörkare skuggning. Ytterligare accenter kan hittas ovanpå snören som är färgade till en svart färg samt märket Nike Air som kommer på tungorna och innersulorna, av vilka de senare är belagda med en elfenbensliknande nyans. Nedanför ligger mellansula bitar som kommer med en vintage-vacker presentation på grund av deras ”segel” -hud samt trampning som är uppringd till samma nyans som ovannämnda baslager.

I skrivande stund har ett officiellt utgivningsdatum inte presenterats, men du kan sannolikt förvänta dig att andra butiker släpper dem under de kommande månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk High Bilder

Nike Dunk High
Nike Dunk High
Nike Dunk High
Nike Dunk High
Nike Dunk High
Nike Dunk High
Bilder från @Nike
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen