Nike Dunk Low har silversprickat läder 2021

0 0
Read Time:55 Second

Nike har gått på många tangenter med Dunk genom att tillämpa enkla materialbyten/tillägg som de nyligen avslöjade Dunk “Toasty” -alternativen samt kvinnors exklusiva Dunk High Rebel. Försiktigt återvänder till sin hemmabas är den kommande Nike Dunk Low med spruckna läderöverlägg i silver, vilket ger den skimrande tonen lite av en vittrad och sliten look. Det är fullt möjligt att dessa överlägg kan flagna av och avslöja en annan färg under, även om tidigare Nike -utgåvor med samma material inte riktigt hade den funktionen.

Mot det spruckna lädret finns ett tätare nätunderlag i vitt, vilket ger en kontrollerad kontrast till det annars djärva materialet. Den svarta mockan Swoosh ger också lite subtilitet, med matchande hällogotyper och tungetiketter att starta. Slutligen ger en ljusgrå yttersula i gummi ett rent sportigt utseende till denna iögonfallande skapelse, medan det vita sportnätfodret innebär det retro Dunk-utseendet.

Ett släppdatum har ännu inte avslöjats, så ta en första titt på officiella bilder framåt och håll utkik efter detaljer om släpp.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low Bilder

Nike Dunk Low
Nike Dunk Low
Nike Dunk Low
Nike Dunk Low
Nike Dunk Low
Nike Dunk Low
Nike Dunk Low
Bilder från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen