Nike Dunk Low ”Camo” 2021 presenterar en uppsjö av kamouflagemönster

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Även om rena färger och klassisk konstruktion kan vara brödet och smöret från Dunks som produceras av livsstilsinriktade Nike Sportswear-undermärke, är NSW-teamet inte rädda för att experimentera – och dessa experiment ger stilar som just avslöjade Dunk Low ”Camo.” Med en unik blandning av material och en vild sammansättning av kamouflagemönster, erbjuder ”Camo” ett djärvt utseende som inte är för svag i hjärtat.

Överdelar börjar enkelt och använder ofärgad duk för toboxarna, klackarna och kvarteren. Denna enkla bas fungerar som en lanseringsplatta för signatur ”Camo” -detaljer, som är spridda över skinnskydd, ögonskydd, klackar och hälflikar. Det finns en verklig överflöd av detaljer att få här, allt från standard skogskamo till ökenchipkamo, vinterkamo och till och med en höstkamo som fungerar i blå orange, allt placerat på asymmetriskt sätt.

De speciella detaljerna slutar inte heller där. Tungorna erbjuder ett gummerat, Swoosh-utrustat märke och höger skos häl kastar en standard Nike-spellout-logotyp till förmån för en Nike-basketstil. Enkla skogsgröna swooshes, vita mellansulor med skogsgröna kontrastsömmar och skogsgröna yttersula avrundar utseendet.

I skrivande stund har Nike Dunk Low ”Camo” ännu inte fått något officiellt släppdatum eller prisinformation. Det kommer dock troligtvis att rulla ut i sommar eller höst.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low ”Camo” Bilder

Nike Dunk Low Camo
Nike Dunk Low Camo
Nike Dunk Low Camo
Nike Dunk Low Camo
Bild från @woganwodeyang
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen