Nike Dunk Low ”Crazy Camo” 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Genom att bryta upp paraden med tvåfärgade stilar som vi har sett de senaste veckorna har Nike förberett den populära Dunk Low i en ny ”Crazy Camo” -färg. Efter en camo-belagd Dunk som avslöjades under flera veckor blandar ”Crazy Camo” ett brett utbud av mönster, utskrifter och färger, vilket ger en kamouflagemodell som säkert kommer att glädja dem som föredrar ett mer snyggt Dunk-utseende.

Tre mönster används: klassisk skogskamo, livlig tigerkamo och stridsklar flecktarnkamo. Var och en är placerad på asymmetriskt sätt över övre ripstop-toeboxar, kvarter och krage – till exempel, den vänstra toeboxen använder skogsmark medan den högra väljer flecktarn camo – och kantas av rikt svart tumlat läder på stänkskyddet, ögonblicken och hälen.

Detaljeringen slutar dock inte där. Svarta nylontungor har ett märke i olivläder med svart Nike Sportswear-märke, och en liknande olivskugga används på mittfoten Swooshes. Speglar de collageaktiga stylingarna i överdelen, hälflikarna har vardera olika träffar: den vänstra skon ger en olivgrön Nike-spellout, den vänstra skon en blå orange Nike Basketball-logotyp. Vita mellansulor och oliv yttersula avrundar utseendet.

I skrivande stund har ett släppdatum för Nike Dunk Low ”Crazy Camo” ännu inte meddelats. Det kommer dock sannolikt att slå återförsäljare senare i sommar.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low ”Crazy Camo” Bilder

Nike Dunk Low Crazy Camo
Nike Dunk Low Crazy Camo
Nike Dunk Low Crazy Camo
Nike Dunk Low Crazy Camo
Bild från @wavegod_thelegend

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen