Nike Dunk Low ”Free.99” Svart

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Efter att det avslöjades via läckta bilder i januari har officiella bilder av Nikes Dunk Low ”Free.99” i svart nu dykt upp. En av två ”Free.99” färgkombinationer som kommer att släppas ut på marknaden i sommar, ”Black” har påskliknande asymmetriska highlighter-accenter ovanpå en stark bas för en look som kallar tillbaka till färgglada Nike Sportswear-sneakers från 00-talet.

Toeboxar, kvarter, tungor, swooshes och krage är enhetliga på varje fot, alla klädda i svart. Men ”Free.99” slösar bort dyrbar liten tid på att få sin divergerande färgblockering att rulla. Den vänstra foten använder grön på stänkskärmen, gul på ögonstagen, rosa på hälarna och blå på fodret / flikarna medan den högra foten väljer blå stänkskydd, gröna ögonskydd, gula klackar och rosa liners / flikar. Varje tungmärke och trim är också olika: vänster fot blandar grönt och gult, höger kombinerar blått och grönt. Avrundning av utseendet på båda fötterna är stormarknadsliknande ”Free.99” prislappar på innersulorna, vita mellansulorna och yttersulorna av tuggummi.

Nike Dunk Low “Free.99” i svart släpps i sommar, men ett exakt ankomstdatum har ännu inte släppts. Även om dess namn verkligen kan indikera att det är gratis kommer MSRP sannolikt att vara $ 110 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low ”Free.99” bilder

Nike Dunk Low "Free.99"
Nike Dunk Low "Free.99"
Nike Dunk Low "Free.99"
Nike Dunk Low "Free.99"
Bild av @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen