Nike Dunk Low tar på sig en välkänd “Goldenrod” -färg 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Nike kommer att släppa Dunk Low i en välkänd ”Goldenrod” -färg. Skapad för Iowa Hawkeyes 1985 som en del av Nike Basketballs ”Be True to Your School” -paket, revitaliserat 1999 av Dunk High ”Wu-Tang”, skridskoåkat 2005 av SB Dunk High ”Iowa” och infördes i dag av Dunk High ”Varsity Maize” 2020 samt Air Jordan 1 ”Pollen” från 2021, för att bara nämna några, har det svarta och gula ”Goldenrod” färgschemat levt många liv i Nike Sportswear, Nike SB och Jordan Brand spektrum, men detta markerar sin lågklippta Dunk-debut.

Vid det här laget är du förmodligen bekant med ”Goldenrod” -stilar. Om du inte är det, blandar Dunk Low ”Goldenrod” gula läderskydd, ögonstänger, Swooshes, krage flikar och hälflikar med svarta läderboxar, kvarter och krage. Tungor är gjorda av svart nylon och utsmyckade med gula märkdetaljer plus trim. Snören är också gula och en svart Nike -stavning visas på hälen. Innersulans Nike -grafik är gjord i ljusorange för en unik känsla, och ner under vita mellansulor med gula yttersulor för att slutföra utseendet.

I skrivande stund har Nike Dunk Low “Goldenrod” ännu inte fått något släppdatum. Det kommer dock sannolikt att slå återförsäljare i höst för $ 100 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low “Goldenrod” Bilder

Nike Dunk Low Goldenrod
Nike Dunk Low Goldenrod
Nike Dunk Low Goldenrod
Bilder från @brandon1an
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen