Nike Dunk Low ”Midas Gold” – Officiella bilder 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Nikes oändliga parad av lågklippta Dunk -utgåvor har tagit en liten andning de senaste veckorna -men en sko som är allestädes närvarande som Dunk Low är 2021 är aldrig ur rampljuset länge , och officiella bilder av Dunk Low ”Midas Gold” dök upp nyligen. En tvåfärgad färg som ser ut som en avstängning från ”Be True To Your School” -paketet, ”Midas Gold” kombinerar sin signaturguldton med en ”Tough Red” nyans för ett färgschema som verkar inspireras av USC Trojaner.

Toeboxar, kvartar och krage är gjorda i guldläder, medan stänkskärmar, ögonskydd, Swooshes och klackar står i kontrast med en rik röd nyans. Nylontungor presenteras i guld och utsmyckade med röda detaljer, tungemärken och snören. Mer Nike -märkning broderas på hälen i guld och stämplas på innersulan i ett divergerande infrarött. Nedanför arbetar vita mellansulor med röda yttersulor för att avrunda utseendet.

USC-motståndare-läs: UCLA-fans-kommer förmodligen att förnimma denna Nike Sportswear-utgåva som en McDonalds-sneaker, men trojanska alumner och fans kommer säkert att älska dess levande tvåfärgade byggnad. I skrivande stund har ett officiellt utgivningsdatum för ”Midas Gold” ännu inte meddelats. Det kommer dock sannolikt att hamna på hyllor senare i höst för $ 100 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low ”Midas Gold” Bilder

Nike Dunk Low Midas Gold
Nike Dunk Low Midas Gold
Nike Dunk Low Midas Gold
Nike Dunk Low Midas Gold
Bilder från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen