Nike Dunk Low ”Midas Gold” är perfekt för USC -trojanska fans 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

USC -trojanerna var inte en av de åtta skolorna som ingår i Nike1985 ”Be True to Your School” Dunk -paket, men om de var det är det inte orimligt att tro att deras Dunk skulle se mycket ut som den just avslöjade Dunk Low ”Midas Gold.” ”Midas Gold” blandar trojanernas signaturguld och röda toner och är-avsiktligt eller på annat sätt-en kollegialinspirerad färg med massor av soliga södra Kalifornien-stil.

En likartad ”Midas Gold” -ton används på denna Dunk Lows lådor, fjärdedelar och krage, och står i kontrast med ”Tough Red” stänkskärmar, ögonstänger, klackar och krageflikar. Nylontungor och flikar i läder ger omvänt märke, med den förra placerar röda träffar ovanpå den gula Nike Sportswear -tyglappen medan den senare broderar en gul Nike -stavning på sin röda läderbas. Röda tungor och röda snören ger en fin touch till den övre halvan, medan ner under vita mellansulor och röda yttersulor rundar utseendet.

I skrivande stund har ett lanseringsdatum för Nike Dunk Low “Midas Gold” ännu inte meddelats. Det kommer dock sannolikt att träffa Swoosh -återförsäljare senare i höst. Dess MSRP är satt till $ 100 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low ”Midas Gold” Bilder

Nike Dunk Low Midas Gold
Nike Dunk Low Midas Gold
Nike Dunk Low Midas Gold
Bilder från @Brandon1an
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen