Nike Dunk Low ”Multi Camo” – On-Foot 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Det är ingen tvekan om att av alla silhuetter i Nike katalog just nu är Dunk den som genererar mest buller. Och det Beaverton-baserade avtrycket har för avsikt att riva ut en mängd nya färgvägar de närmaste månaderna, varav en är Nike Dunk Low ”Multi Camo”.

Skorna förhandsgranskades först mot den andra veckan i maj 2021, och nu har de avslöjats genom detaljerade bilder till fots. Som du kan dra slutsatsen av dess moniker finns det flera kamouflagemönster som tar scenen här. På höger fot delas skogsmarkgrafik mellan skogsgrön och vinröd för hälöverläggen och orange, gul, grå och svart i framfoten. Vänster sida avviker med beige ökenchipmönster på baksidan medan framfotsregionen väljer en vinterdimensionerad vit och grå camo-kombination. Annars på dessa äventyrliga skor hittar du kvarteren, tåboxarna och kragen som är klädda i vitt medan tungorna och swooshesna är svampade i en skogsgrön. Heel branding växlar också mellan det vanliga Nike-märket till vänster och en orange basketlogotyp till höger.

Inget officiellt lanseringsdatum har bekräftats ännu, men det är troligt att de kommer att släppa under de kommande månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low ”Multi Camo” Bilder

Nike Dunk Low Multi-Camo
Nike Dunk Low Multi-Camo
Nike Dunk Low Multi-Camo
Nike Dunk Low Multi-Camo
Bild från @repgod888
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen