Nike Dunk Low ”N7” – Officiella Bilder

0 0
Read Time:52 Second

Varje år ger Nike N7 volymer till inhemska samhällsberättelser. Kollektionen talas genom skor och kläder och integrerar traditionella mönster, färger och tekniker, som ofta kommer samman för att bilda ett stort men sammanhängande paket. Och om detta kommande Dunk Low är någon indikation, kan vi snart bevittna det mest imponerande utbudet hittills.

Även om det är enkelt i färg, har paret ett antal till synes handgjorda / handsyade utsmyckningar. Flätade läder accentuerar till exempel konturerna av Swoosh, väver under hälfliken och går ut till en pressad ände. Tungan har liknande hantverk, med fina, naturliga läder överlagrade ovanpå med Nike N7-logotyper samt ett “Design For Seven Generations” -mantra. Dubraes och sulor följer efter i den solbruna färgen, medan den lila mockaöverdelen håller det enkelt bortsett från de utsmyckade broderierna som klär tån och disken.

För en närmare titt, inspektera de officiella bilderna nedan. En release förväntas för närvarande träffa Nike SNKRS och utvalda återförsäljare den 21 juni.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low ”N7” Bilder

Nike Dunk Low "N7"
Nike Dunk Low "N7"
Nike Dunk Low "N7"
Nike Dunk Low "N7"
Nike Dunk Low "N7"
Nike Dunk Low "N7"
Bild från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen