Nike Dunk Low ”Photon Dust” 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Dunk fortsätter att vara bland de mest populära silhuetterna inom skor, så Nike drar nytta av det faktum genom att generera en ny färggrönt för sommarsäsongen. Efter att ha avslöjats i en pulserande ”Green Glow” -palett, presenteras Nike Dunk Low nu i en minimal ”Photon Dust” -färg som kommer att släppas som damexklusiv med utökad storlek.

Denna kommande iteration är utformad på ett liknande sätt som Nike Dunk High ”Vast Grey” -erbjudandet som lanserades under senare hälften av februari 2021, men bara har minskat till en lägre profil. Läder övre material alternerar med en duo av toner inklusive dess nominella nyans och vit, varav den första kaskader över Swooshes, överlägg och hälen överlagrar medan den senare sveper kvarterna, tåboxar, krage, tungor och snören. Innerfoder samt Nike-märkta träffar planterade på tungorna och klackarna kommer också förberedda med änglalika ytor.

Nedanför allt detta får mellansulorna ett rent vitt yttre och trampet är helt dränkt med en ”Photon Dust” -yttersida.

Nike Japan kommer att lansera dessa den 15 april för de vanliga $ 100 USD. Andra återförsäljare ännu inte blivit annonserade än men kommer nog inom kort.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low ”Photon Dust” Bilder

Nike Dunk Low "Photon Dust"
Nike Dunk Low "Photon Dust"
Nike Dunk Low "Photon Dust"
Nike Dunk Low "Photon Dust"
Bild av @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen