Nike Dunk Low ”Pink Velvet” släpps för tjejer

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Med liknande Nike Dunk Low ”Orange Pearl” och den kommande, Alla hjärtans dag-påminnande Dunk Low, är 1985-silhuetten inte främmande för färgen rosa. Den vackra pastellen fortsätter att ta sig in på nya Dunk -erbjudanden, sett på ett avtäckt arrangemang som blir lekfullt med glans och velvet strukturer.

Denna GS-exklusiva stil sportar sin vanliga vita släta läderbas och rosiga läderöverlägg och snörställningar. Profilen Swooshes och snören väljer istället en dammig rosa och uppvisar en subtil, blank yta för ett nästan metalliskt utseende. Det roliga fortsätter med hälfliken med en plysch rosa pink velvet och röda broderier – designtrådar som har kanaliserats av Strangelove x Nike SB Dunk Low. Medan en rosa yttersula förväntas avslöjar en närmare titt några fläckar som troligen beror på användningen av återvunnet material som Regrind -gummi. Med framväxten av ”Move To Zero” Dunk Lows är det möjligt att fler Dunks – som det här paret – kommer att innehålla hållbara material framöver.

Ta en första titt på Dunk Low nedan. Medan detaljer om en release ännu inte har kommit, är det troligt att paret kommer att släppas under de kommande månaderna till ett pris av $ 85.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low ”Pink Velvet” Bilder

Nike Dunk Low Pink Velvet
Nike Dunk Low Pink Velvet
Nike Dunk Low Pink Velvet
Bilder från @Brandon1an

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen