Nike Dunk Low avslöjas med ett ”Reverse Argon”-färgschema

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Utav av alla silhuetter som för närvarande finns i dess katalog, är Dunk det som lockar konsumenter både gamla och nya till varumärket mest just nu. Och på grund av detta kommer det att fortsätta rida på vågen och skjuta ut en hel del nya färger till marknaden, en är den här blåvita Nike Dunk Low-färgvägen.

För de som har kunskap om Dunks i början av 2000-talet, kommer ni ihåg att Swoosh-teamet körde en co.jp-release av ”Argon” Lows. Denna senaste iteration använder i huvudsak nästan identiska nyanser av den återgångsfärgen men på omvänt sätt. Ett havsblått faller över överläggen och invändigt foder, medan en ljusare blå nyans tar sig till kvartspanelerna, tungorna, kragarna och de perforerade tåboxarna. Hits av vita får också sin speltid när de dyker upp på Swooshes, skosnören, hälmärke och bakgrunder på tungans banderoller. Nedan är mellansulorna behandlade med vitt och kommer med en yttersula som matchar de ovan nämnda överläggen.

Ingen releaseinformation har tillkännages ännu, men du kan troligen förvänta dig att dessa kommer att sjunka under de kommande månaderna för $100 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low ”Reverse Argon” Bilder

Nike Dunk Low Reverse Argon
Nike Dunk Low Reverse Argon
Nike Dunk Low Reverse Argon
Bilder från @brandon1an
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen