Nike Dunk Low “Scrap” – On-Foot 2021

0 0
Read Time:55 Second

Formeln för Nike Dunk Low fastställdes för länge sedan med starten av ”Be True To Your School” -paketet. Men det har inte hindrat många från att finjustera den älskade silhuetten, vilket både AMBUSH och UNDERCOVER har visat med sina egna skapelser. Sällan någonsin – utom för Dunk Low Disrupt – har Swoosh experimenterat på egen hand … det är dock fram till nu.

Skapningen kallas Dunk Low ”Scrap” och sammanställs visuellt av kvarvarande material. Mesh sätter sig slumpmässigt längs mittpanelen och ventilerar som komplement till den bruna tån. Intill den senare omsluter en djup skoggrön resten av framfoten, med sidor klädda med kosmetiska träffar av gult och rosa. Ögonblanketterna följer efter med sin subtila touch av lila, medan disken lager två bitar av orange över varandra. Blues, runda sedan ut färgvägen, färga både snören och Swoosh.

För en närmare titt till fots på den kommande Dunk, se bilderna nedan. Även om ett släppdatum för närvarande inte är bestämt bör det inte dröja länge innan vi hör ett officiellt ord.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low “Scrap” Bilder

Nike Dunk Low Scrap
Nike Dunk Low Scrap
Bild från @theesneakerchannel
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen