Nike Sportswear kombinerar safaritryck, marinblått och mer i det senaste Dunk Low Scrap

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Det finns många adjektiv du kan använda för att beskriva Nike Dunk Low Scrap, men ”subtil” är inte en av dem. En lekfull hodgepodge av texturer, toner och material, Dunk Low Scrap läckte först ut 2021 och nu har en ny färgväg som kombinerar safaritryck, marinblå träffar och mycket mer dykt upp.

I huvudsak en skiktad collage i skodon, är denna skrot-ified Dunk Lows viktigaste detalj det bruna och gråa safaritrycket på hälarna och sidoförläggen på framfoten. Konceptualiserad av Tinker Hatfield efter ett besök i en exklusiv möbelbutik på 80-talet har safaritrycket länge stått i skärningspunkten mellan sport och lyx-och det gör detsamma här.

Förutom safaritrycket visas allt från marinläder till vitt nät och svart mocka. Pops av ljusrött på hälen, framfoten och mittfoten injicerar lite extra vibration i byggnaden, medan brun mocka ser till att elegansen också säger sitt. Det finns till och med slumpmässigt broderade staplar, utspridda över ovansidan och gjorda i brunt och vattenblått. Avrundning av utseendet är vita Swooshes kantade med röda trim, vita mellansulor och isiga blå yttersulor.

I skrivande stund har ett lanseringsdatum för detta Nike Dunk Low Scrap ännu inte meddelats. Mer information kommer dock sannolikt att dyka upp snart.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low Scrap Bilder

Nike Dunk Low Scrap
Nike Dunk Low Scrap
Nike Dunk Low Scrap
Nike Dunk Low Scrap
Nike Dunk Low Scrap
Bilder från @theesneakerchannel
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen