Nike Dunk Low ”Scrap” 2021 – Återuppfinner Sneakerns Paneler

0 0
Read Time:54 Second

Nike Dunk Low upplever ett slags avtagande marginalverktyg, ett resultat av den senaste tidens tillströmning av nya färgvägar. Men i ett försök att förändra saker och ting, experimenterar varumärket med nya paneler för den kommande ”Scrap” -färgen.

Det är verkligen mycket att ta in. Borta är många av silhuettens vanliga signaturer, som det tvåtonade utseendet och lädermakeupen. Istället använder endast överläggen det senare materialet och kompletterar det under med ett mycket mer andningsbart brunt nät. Swooshes, även om de är ganska vanliga i sin form, har en liten volym tack vare det andra, kontrasterade underlagret. Dessutom är profilen ytterligare utsmyckad med till synes slumpmässiga blå broderier, en touch som matchar de olika panelerna intill. Var och en, som kommer i olika former och storlekar, växlar mellan nyanser jordnära och levande färgglada.

För en närmare titt, kolla de läckta bilderna nedan. En release är för närvarande okänd, men det är möjligt att vi ser dem i hyllorna före årets slut.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Nike Dunk Low ”Scrap” Bilder

Nike Dunk Low "Scrap"
Nike Dunk Low "Scrap"
Nike Dunk Low "Scrap"
Bild från @leaked.sneaks
Nike Dunk Low "Scrap"
Nike Dunk Low "Scrap"
Bild från @jfgrails
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen