Sydkoreas Får Sin Egna Nike Dunk Low 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Sydkoreas affinitet för NIKE, Inc. är inte något nytt, banbrytande termer som ”Nike Boys / Girls” långt innan Travis Scott nämnde dem på rekord. Under de senaste åren har dock det nordamerikanska konglomeratet släppt en handfull produkter som hedrar det östasiatiska kraftverket, med det senaste som kommer i form av en Nike Dunk Low.

I likhet med 2018 Air Jordan 3 ”Seoul”, det kommande paret har Taegukgi (태극기) på tungan (vänster sko). ”NIKE” stavas fonetiskt på de övre hälpanelerna, med resten av sneakeren som överväger en övervägande “vit / svart” färgpalett. Som om dess nick till Sydkorea inte var uppenbart nog med landets flagga och hangulkaraktärer, har Dunk Low också alternerande röd och blå känsla över sina profilsvetsar och yttersulor, de senare komponenterna har en halvgenomskinlig finish. Till skillnad från en tidigare sett Air Presto förlåter varumärkets senaste ode till det kulturella och tekniska kraftverket varje bild av den sibiriska tigern, dess nationella djur, till förmån för ett enkelt och enkelt arrangemang.

Njut av detaljerade bilder av de låga Nike Dunk ”Sydkorea” här nedan och förvänta dig en Nike SNKRS-lansering innan 2021 slutar.

Priset för $ 110 USD, Nike Dunk Low ”Seoul” kommer att släppas den 12 augusti på Nike SNKRS Korea som ett exklusivt Sydkorea.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low ”Sydkorea” Bilder

Nike Dunk Low "Sydkorea"
Nike Dunk Low "Sydkorea"
Nike Dunk Low "Sydkorea"
Nike Dunk Low "Sydkorea"
Nike Dunk Low "Sydkorea"
Nike Dunk Low Sydkorea
Bild från @RepGod888
Bilder från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen