Nike Dunk Low ”Triple White” erbjuder sommarstil 2021

0 0
Read Time:57 Second

Från Air Force 1s till Air Max 90s är helt vita sneakers en sommartid för Nike Sportswear-undermärke – så Swoosh har lagt till en extra medlem i sin luftiga lineup detta år: den ständigt populära Dunk Low. Oavsiktligt kan denna lågklippta Dunk påminna säsongens sneakerheads om ”White Dunk” -projektet, ett Nike-initiativ från 2003 som såg 25 japanska artister använda en helt vit Dunk som en duk för sitt konstnärliga experiment. Avsiktligt levererar den skarp sommartid som passar sömlöst in i Dunk’s händelserika 2021.

I likhet med kursen med alla ”Triple White” -skor, levererar denna Dunk Low en enkel överdel, nästan helt tillverkad av läder och gjord helt i vitt förutom den svarta Nike-taggen på nylontungan. Mellansulor och yttersula skiljer sig inte heller från den här paletten och håller sakerna monokromatiska för att avrunda utseendet.

I skrivande stund har ett officiellt släppdatum för Nike Dunk Low ”Triple White” ännu inte avslöjats. Det kommer dock troligen att träffa Swoosh-återförsäljare senare i sommar och prissättas till en standard $ 100 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low ”Triple White” Bilder

Nike Dunk Low Triple White
Nike Dunk Low Triple White
Nike Dunk Low Triple White
Bild från @brandon1an
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen