Nike Dunk Low ”University Blue” 2021 – UNC vibbarna är tillbaka igen

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Nike och dess produktion av Dunk colorways har mottagits väl av publiken eftersom varje release fortsätter att säljas ut på några sekunder. I år är planen att fortsätta att bygga vidare på den klassiska ringbands-vända livsstilssilhuettens drivkraft genom att slita ut fler återgivningar, varav Nike Dunk Low ”University Blue”.

Genom att hålla ”Be True To Your School” -upplevelserna pumpade, nickar Nike Sportswear-divisionen här till University of North Carolina – den mycket högskolan som Michael Jordan deltog i och spelade under sin NCAA-karriär. Parets titulära ton uppmanas att döpa överläggen och Swooshes, medan skarpa vita ytor kväver tåboxarna, kvartalen, tungorna och fotledskraven. Dessutom släpps de tjocka hälblå accenterna också på tungorna och hälmärket, vilket ger en tydlig skillnad för kvinnans Nike Dunk Low ”Coast” som släppte marknaden tidigare på året. De nedre delarna av denna färgväg håller samma tvåtonade energi genom att visa upp en färglös mellansula som är gift med mer ”University Blue” -tramp.

Tidiga rapporter har inrättats för en lanseringsdatum den 20 maj, men Nike SNKRS har fortfarande inte bekräftat detta. Detaljhandelspriset är det vanliga $ 100 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low ”University Blue” Bilder

Nike Dunk Low University Blue
Nike Dunk Low "University Blue"
Nike Dunk Low "University Blue"
Nike Dunk Low "University Blue"
Bild från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen