Nike Dunk Low “University Blue” – En Första titt

1 0
Read Time:57 Second

En kortvarig återkomst till Nike By You-plattformen tolkades av otaliga sneakerentusiaster som början på slutet för Dunk Low dominerande, vanliga återfödelse. Ändå, som dussintals nya inbyggda färgkombinationer har föreslagit, är modellen inte nära bekväm med att återvända till oklarhet. För en av sina nästa propositioner har den dykt upp i en övertygande “vit / universitet” -färg.

Medan de är nästan identiska med Dunk Low ”Coast” som lanserades för kvinnor i februari, har det kommande paret (som kommer att komma i mäns storlek) minimala skillnader. En ”vit” slät läderbas sätter scenen för Nike Dunk’s signaturpaneler, som njuter av den fanfavoriten ”University Blue” nyans som nyligen tog över Air Jordan 1. Till skillnad från det ovan nämnda alternativet för kvinnor, nyligen uppkomna propositionen sportar den titulära tonen på ”NIKE” -märket på tungan och hälen; dess motsvarighet har ett skarpt kontrasterande ”University Gold”. Under foten underhåller sulan som är tillverkad för basket skons tvåfärgsuppsättning.

Njut av bilder av Dunk Low ”University Blue” framåt och förvänta dig en SNKRS-lansering innan sommaren slutar. Läs mer om andra modeller från Nike.

Nike Dunk Low “University Blue” Bilder

Nike Dunk Low “University Blue”
Nike Dunk Low “University Blue”
Nike Dunk Low “University Blue”
Nike Dunk Low “University Blue”
Bild av @brandon1an

Butiker

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen