Guld, orange och gula utsmyckningar visas på denna Nike Dunk Low 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Det är svårt för ens den ivrigaste fanen av Nike Dunk att hänga med i silhuettens många utgåvor. Mellan Dunk Low och Dunk High har spetsen av nya stilar flutit för fullt under sommaren 2021, och en av de senaste sminkarna som dyker upp är en ny variant på Dunk Low utsmyckad med guld, orange och gula accenter.

Även om denna Dunk Low ännu inte officiellt har fått ett färgnamn har det kallats ”Varsity Salmon” av sneakerläckaren Teddyssole, som var den första personen som avslöjade det. Ur konstruktionssynpunkt har den vita läderboxar, kvarter och krage som accentueras av orange läderskydd, ögonstycken, klackar och krageflikar.

Denna tonduo påminner om Dunk Low ”Syracuse”, men det som skiljer den inofficiellt dubbade ”Varsity Salmon” från sin föregångare är dess metallguld Swooshes och gula yttersulor. Finisher levereras av vita nylontungor med orangefärgade Nike Sportswear -taggar, orange snören, vita mellansulor och orangefärgade läckknappar i läder med vita Nike -träffar.

För närvarande finns det inget utgivningsdatum för denna namnlösa Dunk Low. Det kommer dock sannolikt att drabbas av återförsäljare i höst och sälja för $ 100 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Dunk Low ”Varsity Salmon” Bilder

Nike Dunk Low Varsity Salmon
Nike Dunk Low Varsity Salmon
Nike Dunk Low Varsity Salmon
Nike Dunk Low Varsity Salmon
Bilder från @Teddyssole
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen