Nike Huarache OG ”Have You Hugged Your Foot Today?” 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Tinker Hatfields Nike Huarache släpptes 1991 och året därpå 92 lanserade Swoosh-märket sin banbrytande ”Har du kramat din fot idag?” kampanj. Nu ser Nike tillbaka på den här landmärkesannonsen med lanseringen av den senaste Huarache (som också råkar fira sitt 30-årsjubileum i år), vilket ger OG-silhuetten en ”svart / vit” makeover tillsammans med några historiska detaljer.

I en osannolik vändning börjar vi med skoens yttersula eftersom det är där all action händer. På undersidan av den enda enheten finns den ovan nämnda frasen ”Har du kramat din fot idag?” som visas i vitt med Nikes signaturblockerade typsnitt. Denna nick till arkiven förenas med vanligt märke Nike och Swoosh och en halvgenomskinlig svart yttersula.

Under resten av skon har konstruktionsnät använts för att konstruera basen, framför allt på tåboxen innan den förvandlas till neopren på baksidan vid hälen. Mellan detta hittar du tumlade läderpaneler som ligger över basen och slår upp områden som tåboxen, sidoväggarna och mittpanelerna och ögonblicksdelen.

På baksidan finns en halvgenomskinlig svart “NIKE” -märkt hälklämma, tillsammans med märket “AIR” som har präglats i hälen på mellansulaenheten. Mer Nike-märke kan ses på tungan, medan en uppsättning 3M-prickade snören rundar designen.

Ta en titt på Nike Huarache OG i “Svart / Vit” ovan. Paret kommer att släppas hos återförsäljare som Goodhood den 29 maj och kostar $ 163 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Huarache OG ”Have You Hugged Your Foot Today?” Bilder

Nike Huarache OG Black & White
Nike Huarache OG Black & White
Nike Huarache OG Black & White
Nike Huarache OG Black & White
Bild från @Goodhood

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen