Nike SB Dunk High ”277” Inspirerad av Magnus Walkers 1971 Porsche 911 T

0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Magnus Walkers imponerande Porsche-kollektion är legenden bland bensinhuvuden, och nu tjänar en av hans mest uppskattade bilar som inspiration för en ny SB Dunk High från Nike skateskor fokuserade Nike SB-etikett. Bilen i fråga är Walker’s Porsche 911 T ”277”, 1971, en skräddarsydd skapelse som förmodligen är hans mest kända bilverk och replikeras i noggrann detalj på denna höga SB Dunk.

Även om endast ett enda foto är tillgängligt, visar det en övre konstruerad av åldrade segelläderkvarter och stänkskydd plus släta läderklackar och ”klaffar” med levande röda rör. Det finns också två olika textiltoner: segla på kragen, röd på toboxen. Swooshes, snörning och tungmärken presenteras i himmelsblå för att matcha en annan färg från Walkers fordon. Ur en speciell varumärkessynpunkt kan du se en välkänd röd “277” -träff på hälen plus tävlingsfärdig grafik på sidosidan och mellansulan. Grovhuggna krage, noggrant placerade metallöglor och en tvåfärgad yttersula avrundar utseendet.

Eftersom detta helt enkelt är en första titt på Magnus Walker-inspirerade Nike SB Dunk High, finns det för närvarande inga utgivningsdetaljer eller prisinformation. Men Nike SB har redan släppt två Porsche-teman mot SB Dunk Low 2021 – ”Gulf” och ”Pink Pig” – så det är verkligen inte orealistiskt att tro att denna high-top stil kommer att släppas senare i sommar eller höst.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike SB Dunk High ”277” Bilder

Nike SB Dunk High 277
Bild från @wavegod_thelegend
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen