Nike SB Dunk High ISO avslöjad i ny mocka och canvas överdel 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Nike SB Dunk High har gått med i otaliga ”grail-listor” under de senaste två åren. Och medan individer som Travis Scott – som nyligen avbildas på domstolssidan i ett NBA-spel som bär en ”Iron Maiden” -färg till ett värde av 100 000 USD – fortsätter att synliggöra silhuettens tidigare iterationer, har Swooshs skridskokategori inte glömt bort sin kärnpublik.

Under ”Orange Label” -skillnaden har Nike SB släppt dussintals övertygande stilar av sin mest eftertraktade silhuett. Ofta mindre iögonfallande än paren som är välkända för massorna, dessa förslag tenderar att föredra ett subtilt arrangemang och är nästan strikt fokuserade på prestanda. Den senaste modifierade Nike Dunk som uppenbarligen dyker upp från denna avtryck har dock introducerat en uppfriskande mocka och dukbyggnad. Skons bas är gjord av ett starkt, grovt tyg, medan överläggen runt framfoten, längs tungan och över hälen njuter av ett mjukt tyg. Nyanser av grädde och vitt tar över det skridskonfärgade alternativets överdel, eftersom en fläkt-favorit gummibrun yttersula rundar ut utseendet.

Eftersom det här kommande paret har en orange etikett på tungan är det mycket troligt att det är en exklusiv skatebutik. Därför är en Nike SNKRS-lansering utesluten. Under alla omständigheter, håll dig uppdaterad för mer information om potentiella förslag som erbjuder en liknande färgpalett och / eller byggnad.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike SB Dunk High ISO Bilder

Nike SB Dunk High ISO
Bild från @sneakerknockerzllc
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen