Nike SB Dunk Low ”ACG Caldera” – 2021

1 0
Read Time:55 Second

Nikes skate-fokuserade Nike SB-undermärke är beredd att släppa sin SB Dunk Low i en ny “ACG Caldera” -färg. Som det lågklippta SB Dunk-namnet skulle indikera, hämtar det inspiration från Nike ACGs Caldera-känga – en kultfavorit på 90-talet – och fungerar som en lämplig uppföljning av 2020: s SB Dunk Low ”ACG Terra.”

Denna utomhusklara Dunk kombinerar rika ”Concord” toboxar, kvarter och krage med solbränna stänkskydd, ögonblick och klackar. Denna tvåfärgade split accentueras ytterligare av en ljus “Celedon” Swoosh plus en tjock lila tunga med märket “Celedon” på taggen. Ytterligare en logotyp-hit levereras av den tanbrända hälflikens broderade Nike-grafik, och olivgröna skosnören ger mer kontrast i mixen. Zoom Air laddas i innersulans häl för komfort. Nedifrån avslutas utseendet med en vit mellansula med svart fläckdetalj och en svart yttersula.

Ett släppdatum för Nike SB Dunk Low ”ACG Caldera” har ännu inte fastställts, men det kommer troligen att rulla ut på skateshops under april. MSRP är satt till $ 100 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike SB Dunk Low ”ACG Caldera” bilder

Nike SB Dunk Low "ACG Caldera"
Nike SB Dunk Low "ACG Caldera"
Nike SB Dunk Low "ACG Caldera"
Nike SB Dunk Low "ACG Caldera"
Bild av @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen