Nike SB Dunk Low ”Neutral Grey / Laser Blue” – Tidiga Bilder 2021

0 0
Read Time:55 Second

Det finns få silhuetter av skor som gör ett så starkt uttalande som Dunk, speciellt när det gäller Nike SB-märket som har genererat massor av spänning för sina erbjudanden både samarbetande och GR. Och nu vill Swooshs skate-division ytterligare utveckla sin inbyggda katalog med en helt ny Nike SB Dunk Low ”Neutral Grey / Laser Blue” -färg. Färgkoordinationen liknar den orange etiketten ”Cement Grey / Infrared” makeup som kom i hyllorna i januari 2020, men har en annan accentskugga.

Det mesta av baslagret styrs av slätt ”Neutral Grey” läder som utgör mittfoten och överlägg som omger tåboxarna, samt Swooshes som avviker med ett luddigt mockatyg. Bak. överlägg kontrasterar med en stark svart nyans medan ren vit pryder mesh tåboxar, krage, tungor och skosnören. Därifrån sprutas de titulära accenterna till tungans inre sida och Nike SB-märket, liksom hälöverlägg och trampning.

Titta tidigt på detta provpar här ovan, och notera att dessa sannolikt kommer att se en officiell release senare i höst.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike SB Dunk Low ”Neutral Grey / Laser Blue” Bilder

Nike SB Dunk Low Neutral Grey / Laser Blue
Nike SB Dunk Low Neutral Grey / Laser Blue
Bild från @Culture Source
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen