Nike SB Dunk Low i röd, blå och gul färgblockering 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Nike och Nike SB-divisionen är avsedda att leverera ett smörgåsbord av skor-iterationer under vår- och sommarsäsongen, varav några samarbetar med avtryck som Stingwater och Parra medan andra faller under GR-kategorin. I förhållande till det senare är nästa yta en helt ny SB Dunk Low med röd, blå och gul färgblockering.

Det är inte bekräftat ännu om detta par har någon koppling till fotbollslag, men att bedöma utseendet på hur dess nyanser blandas ihop, framkallar det minnen från FC Barcelonas hemsatser. Med undantag för maskans tungor och spetsar, är hela baslagret formulerat med smörig mockapanel. De matchar inte heller mellan varje fot, vars vänstra sida uttalar vinröd på tåboxarna och tungorna medan höger sida vänder dessa i omvänd ordning. Det vanliga elementet mellan de två sidorna är de gula träffarna som knackar på Swooshes och Nike-märket ovanpå tungorna och klackarna. Nedanför är mellansulorna frånvarande för någon färgning och kommer placerade ovanför en gummifärgad yttersula.

Inget officiellt släppdatum har tillkännagivits ännu, men förvänta dig att Nike och utvalda skatebutiker sannolikt kommer att släppa dessa under de kommande månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike SB Dunk Low Bilder

Nike SB Dunk Low
Bild från @wavegod_thelegend
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen