Nike Sportswear Regnavvisande skor och kläder 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Bara för att aprilduschar ger majblommor betyder det inte att sneakerheads inte kommer att behöva konfrontera en regnig dag eller två i sommar, så har Nike Sportswear-underetiketten skapat en regnavvisande uppsättning skor och kläder som kan bekämpa svårigheterna förhållandena i världens storstäder. Bestående av ett GORE-TEX-fodrat Air Force 1 Low, vattenavvisande medel tar på sig Air Max 95 och Blazer Mid ’77 Vintage och en uppsättning speciella kläder, erbjudandenen säkerställer att utmanande väder inte tvättar bort din stil.

Low-cut Air Force 1s är den lättaste tonade skon i gänget, som kombinerar tätt vävda vita textil-toboxar och kvarter med mjuka grå steniga skinnskydd, swooshes och klackar. En tonär GORE-TEX-logotyp på sidohälen betecknar skoens vattentäta foder, medan speciella ovala snören och isblå mellansulor avrundar utseendet.

GORE-TEX finns ingenstans i kollektionens Air Max- och Blazer-stilar, men alla har en regnig gråblå övre av vattenavvisande vinyl. Båda är också utsmyckade med upprepade Nike Sportswear och NSW text hits, och kontrasterar deras överdelar med rika marinblå och sportblå utsmyckningar.

Sist men inte minst består kollektionens kläder av både marinblå och grå shorts och tees. Shortsen har fickfickor i laststil, gummerade märken och en vattentålig yta, medan utslagsplatserna – det enda i kollektionen som inte erbjuder en viss nivå av vattenavvisande – använder klassiska Nike-logotyper på bröstet och ett litet Nike Sportswear-manus träffar på vänster ärm.

Hela samlingen släpps via återförsäljare som atmosfär den 23 maj. Priserna varierar från ¥ 4 950 JPY (cirka 45 USD) till 19 250 ¥ (cirka 176 USD) och är inkl. Moms.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Sportswear Regnavvisande Bilder

Nike Sportswear Regnavvisande Air Force 1
Nike Sportswear Regnavvisande Air Max 95
Nike Sportswear Regnavvisande Blazer
Bild från @Atmos
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen