Nike Zoom Kobe 6 Protro ”Mamba Forever” – Nikes Hyllning till Gigi Bryant

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Såvitt vi vet har Nike bara en handfull Kobe-sneakerutgåvor kvar i ärmen med tanke på att Bryants affär med Swoosh har avslutats. och en som ingår i mixen är denna nyligen uppkomna Kobe 6 Protro ”Mamba Forever”. Denna speciella smink är förmodligen en av de mest hjärtliga släpparna hittills eftersom den hedrar Gigi Bryants liv vars liv tyvärr togs alltför tidigt.

De viktigaste delarna av denna iteration ligger bakåt. Nummer 2 – Gigis tröjnummer – är utsmyckat på sidosidorna med förgyllda ytor och hälformarna delas mellan ”Kobe” på vänster fot och ”Gigi” till höger. Dessutom är Mamba & Mambacita Sports Foundation logotyper placerade strax ovanför dessa moniker. Annars på sparkarna hittar du skalorna och tungorna målade med svarta bakgrunder medan rena vita accenter följer efter på Swooshes, snören och tungans Mamba-logotyper. Interiörfoder fortsätter ormmotivet genom att visas med vitt / svart skalmönster. Placerad under är en Zoom-laddad mellansula som är inrymd i ett svart fodral och parat med en ren vit yttersula.

Tidiga rapporter har lanserats under sommaren 2021 för 180 USD, men har ännu inte meddelat någon officiell releaseinformation.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike Zoom Kobe 6 Protro ”Mamba Forever” Bilder

Nike Zoom Kobe 6 Protro Mamba Forever
Nike Zoom Kobe 6 Protro "Mamba Forever"
Nike Zoom Kobe 6 Protro "Mamba Forever"
Nike Zoom Kobe 6 Protro "Mamba Forever"
Nike Zoom Kobe 6 Protro Mamba Forever
Bild från @brandon1an
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen