Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 ”OG”

0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 har släppts i en ”OG” -färg som nickar till uppkomsten av Breaking2-projektet genom att replikera ”Ice Blue / University Red” -färgschemat som användes på 2017’s Zoom Vaporfly Elit. Som alla Nike Running-fans kommer ihåg var Breaking2-projektet – styrt av den avlidne Sandy Bodecker – ett Swoosh ”moonshot” -initiativ för att bryta den två timmar långa maratonbarriären. Även om Breaking2 inte lyckades förrän 2019, satte sitt första försök 2017 ett dåvarande världsmarathonrekord och såg elitlöpare som Eliud Kipchoge ta banan i en mycket specifik blå och röd Zoom Vaporfly Elite-färgväg. Därför är denna nya ZoomX Vaporfly NEXT% 2 en hyllning till det ögonblicket i löpande historia.

Skons övre halva är uppbyggd av ett isblått Atomknit-material, med en stor svart medial Swoosh som sveper upp från toboxen till hälen och en mindre svart lateral Swoosh dyker upp direkt under kragen. Dessa detaljer står i skarp kontrast till den röda ”stänkskyddet” på framfoten och toboxen, som är prydd med vitt tryck. Klackar lägger också till stoppur och Nike Running-inspirerad grafik.

Nedanför kommer den mjuka ZoomX-mellansulan till en skarp spets vid hälen. Inuti de kuddiga skumvecken sitter ZoomX Vaporfly NEXT% 2: s signaturtekniska innovation: en fullfots kolfiberplatta som ger exemplarisk energianvändning, vilket gör att bäraren kan springa snabbare och längre utan trötthet. Avlägsnade yttersula placerar gummi i områden med hög slitage under framfoten och hälen för att förbättra hållbarheten och komplettera utseendet.

Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 “OG” finns nu på Nike GB. Dess MSRP är inställd på en standard $ 225 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 ”OG” Bilder

Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 "OG"
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 "OG"
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 "OG"
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 "OG"
Bild från @Nike GB
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen