Förhandsvisning av Off-White™ x Nike Air Force 1 Mid

0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Virgil Abloh har en förkärlek för att ta en klassisk eller Jordan Brand-siluett och vända dess utseende på ett sätt som fortfarande behåller elementen i dess ikoniska arv men visar upp sitt unika formspråk. Och precis innan hans kommande Air Jordan 2-samarbeten med försmulade mellansulor tar sig in på marknaden, förhandsgranskar streetwear/lyxdesignern redan mer av vad som komma skall, en av delarna är Off-White™ x Nike Air Force 1 Mid.

För närvarande har vi bara en enda utsiktspunkt för sparkarna från dess mediala sida, men vi kan redan se att skorna är proppfulla med intressanta detaljer. En majoritet av den övre halvan är gjord i vit syntet och har vertikala streckmönster som löper över tåboxarna, kvarten och kragarna. I lager på toppen av mitten av foten kommer två cirkulära grå kapslar där den andra uppsättningen snören går igenom, tillsammans med genomskinliga Swooshes och ankelband som är dekorerade med svarta rutmönster. Det vanliga Off-White™-märket i Helvetica-typsnittet klistras på den mediala väggen i svart och hälarna stöds av en vit form.

Mellansulorna har fått ett lite kurvigare format, medan beträdandet är förvrängt i formen och har tretonade besvärligt formade block på mittfoten och tåspetsarna som är prydda med rosa, gröna och blå accenter.

Inget releasedatum har dykt upp just nu, men du kan troligen förvänta dig att mer information om dessa dyker upp under de kommande månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Off-White™ x Nike Air Force 1 Mid Bild

Off-White™ x Nike Air Force 1 Mid
Bild från @die_sel666
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen