Första titt på Off-White ™ x Nike Blazer Low 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Off-White ™ och Nikes samarbetshistoria med Blazer når ända tillbaka till ”The Ten” 2017, men tills nu har de två aldrig tagit Blazer Low. Off-White ™ x Nike Blazer Low kan avslöjas av den anmärkningsvärda Instagram-sneakerläckaren wavegod_thelegend, men den kan vara kortare i snitt än sina högsta motsvarigheter, men den är djärvare i stil och prydnad och drar ett överflöd av designmotiv från tidigare Off-White ™ x Nike -samarbeten.

Skon är tillverkad av smidigt svart läder med svart mockskydd och tåhattar och har genomskinliga TPE-cirklar på lådan, framfoten, mellanfoten och hälen a la Off-White ™ x Air Jordan 5. Dessa ovaler kan antingen lämnas intakta eller skurna ut med ett rakblad, vilket gör det möjligt för bäraren att ”anpassa” sina skor efter eget tycke. Det finns också en sladdliknande grön spets som smyger sig över ovansidan på ett sätt som påminner om Off-White ™ x Nike Dunk Low, plus en signatur svart dragkedja och Helvetica-textmärke på skosnören. Mer Helvetica visas troligen också på den mediala mittfoten, men detta kan inte bekräftas eftersom endast en bild av skon för närvarande är tillgänglig. Exponerade skumtungor med etiketter av märke avrundar den övre halvan.

Nedanför börjar mellansulorna enkelt på framfoten – sedan blir de vilda på hälen. Vanligt svart gummi ger vika för ett skrymmande tvådelat dämpningssystem, med en avlång grön form mot den spetsiga baksidan och en serie små cirkulära detaljer som påminner om Nike ACG: s Terra Humara. Detta stycke gränsar till en liten träff av blå och guldfärgade detaljer för en sista träff av stil.

I skrivande stund har ett ankomstdatum för Off-White ™ x Nike Blazer Low ännu inte avslöjats. Det kommer dock troligen att släppas i slutet av 2021.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Off-White ™ x Nike Blazer Low Bilder

Off-White ™ x Nike Blazer Low
Bilder från @wavegod_thelegend
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen