Offspring x adidas Orketro "London Nights" - Sneakersanalys.se

Offspring x adidas Orketro samarbetsprojekt ”London Nights”

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Den brittiska återförsäljaren Offspring har officiellt tillkännagett sitt första samarbete någonsin med adidas Consortium, och presenterar en London-inspirerad version av avtryckets livsstil Orketro-siluett. Division Consortium strävar efter att lyfta fram varumärken och återförsäljare som gör skillnad i sina lokala samhällen genom en kulturell lins.

Avkommor omskapar den tjocka adidas Orketro genom att titta till sin lokala stad när natten faller, dra toner från Londons strukturella landskap som domineras av historiska stenbyggnader och samtida skyskrapor.

Sneakern kommer i olika nyanser av grått, vilket förstärker den tekniska meshöverdelen och linjära mockaaccenter som löper över de mediala panelerna och djärva Three Stripes-märken på tåboxarna. Delikat ”Mint Green” berör land på Consortium-märkta spetsdubras och dämpade adiPRENE-sulenheter som lyser i mörkret ungefär som den rastlösa staden. Themsen i London är skisserad över sneakern, medan Offspring hyllar klassiska adidas-modeller genom att gömma sitt Trefoil-emblem under tungorna för en dold överraskning.

Slutligen, standardmellansuleplacker har en holografisk finish som växlar mellan adiPRENE- och Offspring-bokstäver när de är i rörelse, medan co-branded innersulor kompletterar erbjudandet.
Offspring x adidas Consortium Orketro “London Nights” kommer att släppas i butik och online via Offspring den 28 januari.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Adidas
Offspring

Offspring x adidas Orketro ”London Nights” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen