Orange Label Nike SB Dunk Low “Grey Gum” – Laneras Inom Kort

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

En stapelvara i Nike SB:s erbjudanden, Orange Label tillhandahåller ett viktigt sortiment av kläder och skateklara silhuetter som SB Dunk Low. Linjen finns tillgänglig i lokala skatebutiker och spelar en viktig roll i Nikes stöd till samhället. I en tidig titt på vad som väntar för divisionen på väg in i det nya året, är en ”Grey Gum”-version av SB Dunk Low på väg.

Utrustat med klassisk Orange Label tunga varumärke, detta par börjar med en skarp ”Wolf Grey” ovandel som ser den lugna färgen täcka sina spetsar och tunga också. Vitt förgyller färgsättningen och landar på läder Swooshes, hälfliken och sydd mellansula. En orange stil ger kontraster på plös och axlar medan yttersulan i gummi har en framträdande tandköttsfinish.

För närvarande har ett releasedatum för denna ”Grey Gum” Orange Label SB Dunk Low inte avslöjats. Håll ögonen öppna för ytterligare information och officiella bilder eftersom paret förväntas släppas senare i år till ett pris av $110 USD via utvalda skatebutiker.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Orange Label Nike SB Dunk Low “Grey Gum” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen