Titta närmare på fyra Parra x Nike SB Dunk Low Samples 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Man kan bara föreställa sig mängden prover som går igenom innan man officiellt godkänner en produkt att gå i massproduktion, särskilt med den starka listan av samarbetspartners. Under årets OS i Tokyo fick artisten Piet Parra i uppdrag att designa en hel kläd- och skoskollektion för Nike SB -teamet, och en av artiklarna i sortimentet var en SB Dunk Low. Som väntat såldes paren och befinner sig nu på återförsäljningsmarknaden för det dubbla detaljhandelsvärdet, men det verkar som om den nederländska artisten också hade andra idéer i åtanke för detta lag när fyra Dunk Low-prover av honom just har dykt upp .

Det finns märkbara designskillnader mellan dessa kvartett sparkar från erbjudandet som träffade allmänheten. Två av alternativen har en huvudsakligen vit övre, men fyller i sin kvartpanel och foder med traditionella Parra-abstrakta mönster som växlar mellan rosa, orange och blå nyanser medan hälarna i sidorna och medialpanelerna är dekorerade med fingeravtrycksliknande svartvitt grafik.

Ett av paren använde i huvudsak samma kadens som den faktiska lanseringsprodukten eftersom den också har tandköttsbottnar, svarta Swooshes och levande mönster, men de övre bilderna vändes när det gäller deras färgblockering. Slutligen har ett ljusrosa par också dykt upp, vilket avviker i material när det kommer tillverkat med andningsöverdel i mesh. Tuggummibottnar och nyckfullt foder spelade också in för denna stil, men dess Swooshes presenterades istället med vita finish.

Det finns inget ord som om dessa någonsin gavs ut som vänner och familjepar eller om de någonsin skulle släppa vägen, men vi kommer säkert att uppdatera dig om det senare inträffar.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Parra x Nike SB Dunk Low Samples Bilder

Parra x Nike SB Dunk Low
Parra x Nike SB Dunk Low
Parra x Nike SB Dunk Low
Parra x Nike SB Dunk Low
Bilder från @Nikesbornothing
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen